Nieuws - VV Tijnje

Nieuws

Waarom Ajax tegen Sparta met stippen op het shirt speelt in plaats van namen

Gisteren om 12:07  Ajax neemt het zaterdagavond om 18.45 uur op tegen Sparta. Op de ruggen van de spelers van Sparta is nooit een naam te lezen, maar op die van Ajax zaterdag ook niet. Check hier waarom Ajax tegen Sparta met drie stippen op de rug van het shirt speelt, in plaats van de namen. Overigens spelen ook de Ajax Vrouwen ook met de drie stippen op de rug. Zij spelen zaterdag om 14.00 uur uit tegen PSV. meer »


De zomeraanwinsten van PSV lijken stuk voor stuk voltreffers

Gisteren om 11:28  PSV lijkt afgelopen zomer uitstekende zaken te hebben gedaan op de transfermarkt. Een deel van de aanwinsten heeft zichzelf al in de basis gespeeld, het andere deel zit daar héél dicht tegenaan. In totaal gaf PSV 'maar' 53,5 miljoen euro uit aan die nieuwe spelers. ELF licht ze hieronder voor je uit. meer »


Wat zijn de scenario's van Ajax en AZ in Europa?

Gisteren om 11:05  PSV en Feyenoord zijn al zeker van hun lot: PSV overwintert in de Champions League, Feyenoord komt na de winterstop in de Europa League uit. Maar hoe zit dat met Ajax en AZ? De Amsterdammers kunnen niet meer overwinteren in de Europa League, maar nog wel in de Conference League. AZ speelt al in dat toernooi, maar is ook nog niet zeker van doorgang naar de knock-outfase. Check hier de scenario's van Ajax en AZ in Europa. meer »


Mooie winactie: Calcio, het Italiaanse voetbalwoordenboek

8 december 2023 14:00  Diffidato, marcamento a mozzafiato, respingere en Vecchia Signora. Het zijn enkele voorbeelden van de enorme hoeveelheid woorden en begrippen die terugkomen in Calcio!, het Italiaanse voetbalwoordenboek. Auteur Jarno Timmermans heeft een naslagwerk samengesteld voor de liefhebber van het Italiaanse voetbal. Sowieso voor degene die regelmatig naar het land met de vorm van een laars afreist om persoonlijk een wedstrijd mee te maken. meer »


NEC-verdediger Calvin en Darryl Verdonk, broers en topsporters: "We motiveren elkaar"

8 december 2023 12:00  Broers Darryl en Calvin Verdonk delen niet alleen een topsportcarrière, maar blinken tevens uit in verschillende disciplines. Calvin als linksback van onder meer Feyenoord, FC Twente en nu NEC. Darryl als kickbokser met de wereldtitel van vorig jaar als ultiem hoogtepunt. "Als ik een wedstrijd vecht, zit Calvin in de zaal." meer »


PANNA! 81 met superspitsen uit de Eredivisie, Luuk Steen, Jerdy Schouten en acht superposters!

8 december 2023 10:00  Welke superspits is de beste? Santiago Gimenez, Luuk de Jong of toch Brian Brobbey? PANNA! zocht het uit. De uitkomst is te lezen in de nieuwe editie van ons Kidsmagazine. In nummer 81 ook interviews met Jerdy Schouten van PSV, met Igor Paixao van Feyenoord, met YouTuber Luuk Steen, met shirtjeskoning Jesse Rabbeljee en lees alles over het komende WK voor Clubteams. Plus acht superposters! meer »


Meer nieuws

7 december 2023 17:00 DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!