Sponsor worden

Sponsormogelijkheden

Op dit moment kennen we de navolgende sponsormogelijkheden binnen V.V. Tijnje. Deze opsomming hoeft niet als compleet beschouwd te worden. Suggesties vanaf uw kant zijn van harte welkom. Samen kunnen we komen tot een sponsorplan ‘op maat’.

• Hoofdsponsoren
  • Subsponsoren
  • Reclamebord sponsoren
  • Balsponsoren
  • Kledinglijn sponsoren
  • Club van ’30

Heeft u interesse om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden door te spreken? Neem dan contact op met één van onderstaande commissieleden. Wij zullen u dan ondermeer voorzien van onze uitgebreide sponsorbrochure met tarieven en voorwaarden.

PR Commissie VV Tijnje

Wieger de Wit / Christian Veenstra / Harm de Jong / Janko Ziel / Bernold Veenstra

E-mail: [email protected]

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!