Hoofdsponsoren


Henk Smid

Henk Smid verzorgt al het groenonderhoud op en rondom Sportpark de Kampen. Maar ook voor Argrarisch werk, hovenierswerk, allround timmerwerk en bedrijfspandenonderhoud kunt u terecht bij Henk Smid. Contactgegevens: 06-46048590, h.smid@live.nl, Warrewei 10 te Tijnje. 

Bezoek website

Jakosportkleding.nl

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS: Voor sportkleding geldt niet alleen dat het lekker moet zitten, maar ook dat het exact bij u als sporter moet passen. Dat betekent dat kwaliteit en materiaal goed gecombineerd moeten worden met uw eisen. Als partner van Jako, begrijpen wij dat als geen ander. Jakosportkleding.nl is kledingleverancier van onze vereniging.

Bezoek website


Albert Heijn Gorredijk

Bezoek website


Jumbo 
Gorredijk

Jumbo Gorredijk is de supermarkt uit Gorredijk. Door sponsor te zijn geworden van V.V. Tijnje doet het bedrijf aan extra lokale naamsbekendheid, naast dit commercieel belang is de supermarkt ondernemer ook ‘gewoon’ liefhebber van het voetbalspelletje. Lokale betrokkenheid past daarnaast prima binnen de visie van Jumbo Gorredijk.

Bezoek website


Jupiler

Sinds seizoen 2011-2012 staat Jupiler op de tap in onze kantine. ‘Stoer en sportief’ is de slogan. Mannen weten waarom…. Zij die actief en avontuurlijk zijn ingesteld hebben Jupiler al ontdekt. Inmiddels heeft het Belgische merk met het kenmerkende flesje, het stoere ribbelglas en het herkenbare logo een blijvende en groeiende plaats op de Nederlandse markt veroverd. In de sportwereld is Jupiler bekend als hoofdsponsor van de Nederlandse Eerste Divisie Betaald Voetbal.

Bezoek website


Lippe Wonen

Wij zijn een klassiek familiebedrijf gespecialiseerd in woonstoffering. De naam Lippe Wonen staat voor een eigentijdse formule op gebied van complete woonstoffering waar prijs en kwaliteit in een optimale harmonie samengaan. Naast vloerbedekking vind je er ook parket & laminaat, vinyl, raambekleding, zonwering en karpetten. Het bedrijf kent meerdere vestigingen en is al meerdere jaren sponsor van onze vereniging.

Bezoek website


Rabobank Heerenveen-Gorredijk

Rabobank Heerenveen-Gorredijk draagt verenigingen en stichtingen en warm hart toe. Dit geldt ook al jaren voor V.V. Tijnje. Sponsoring moet voor beide partijen een toegevoegde waarde hebben en aansluiten op de visie en ambitie van de Rabobank. Rabobank staat bekend om haar dienstverlening en regionale kennis en streeft naar 100% klanttevredenheid. De bank werkt op vele fronten aan relaties voor de lange termijn.

Bezoek website


Van Wijnen Noord

Van Wijnen ontwikkelt en bouwt, onderhoud en beheert. Het bedrijf kent sinds begin jaren ’40 Tynster invloeden en bestaat inmiddels al langer dan 100 jaar met vestigingen door het hele land. Specialisme van dit bouwbedrijf is huisvesting. Begeleiding van opdrachtgevers bij de totstandkoming van grote en kleine projecten houdt Van Wijnen dagelijks bezig. De vestiging in Gorredijk is al sinds jaar en dag betrokken als sponsor van V.V. Tijnje.

Bezoek website
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!