Subsponsoren - VV Tijnje

Subsponsoren

Henk Smid

Henk Smid verzorgt al het groenonderhoud op en rondom Sportpark de Kampen. Maar ook voor Argrarisch werk, hovenierswerk, allround timmerwerk en bedrijfspandenonderhoud kunt u terecht bij Henk Smid. Contactgegevens: 06-46048590, h.smid@live.nl, Warrewei 10 te Tijnje. 

Bezoek website

Jakosportkleding.nl

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS: Voor sportkleding geldt niet alleen dat het lekker moet zitten, maar ook dat het exact bij u als sporter moet passen. Dat betekent dat kwaliteit en materiaal goed gecombineerd moeten worden met uw eisen. Als partner van Jako, begrijpen wij dat als geen ander. Jakosportkleding.nl is kledingleverancier van onze vereniging.

Bezoek website

Jumbo Gorredijk

Jumbo Gorredijk is de supermarkt uit Gorredijk. Door sponsor te zijn geworden van V.V. Tijnje doet het bedrijf aan extra lokale naamsbekendheid, naast dit commercieel belang is de supermarkt ondernemer ook ‘gewoon’ liefhebber van het voetbalspelletje. Lokale betrokkenheid past daarnaast prima binnen de visie van Jumbo Gorredijk.

Bezoek website

Rabobank Heerenveen-Gorredijk

Rabobank Heerenveen-Gorredijk draagt verenigingen en stichtingen en warm hart toe. Dit geldt ook al jaren voor V.V. Tijnje. Sponsoring moet voor beide partijen een toegevoegde waarde hebben en aansluiten op de visie en ambitie van de Rabobank. Rabobank staat bekend om haar dienstverlening en regionale kennis en streeft naar 100% klanttevredenheid. De bank werkt op vele fronten aan relaties voor de lange termijn.

Bezoek website

Van Wijnen Noord

Van Wijnen ontwikkelt en bouwt, onderhoud en beheert. Het bedrijf kent sinds begin jaren ’40 Tynster invloeden en bestaat inmiddels al langer dan 100 jaar met vestigingen door het hele land. Specialisme van dit bouwbedrijf is huisvesting. Begeleiding van opdrachtgevers bij de totstandkoming van grote en kleine projecten houdt Van Wijnen dagelijks bezig. De vestiging in Gorredijk is al sinds jaar en dag betrokken als sponsor van V.V. Tijnje.

Bezoek website

Café Restaurant Overwijk

Bezoek website

Taxi Moll

Bezoek website

Maandag

Bezoek website
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!