Lid worden van vv Tijnje

Aanmelden voor het lidmaatschap kan door het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina volledig in te vullen.

Liever schriftelijk? Download het aanmeldingsformulier en lever het in bij of mail naar: Klaas Jan van de Krieke, Warrewei 25, 8406 AA Tijnje /klaasjan28@hotmail.com.  Formulier downloaden: Aanmeldingsformulier [pdf]

Contributie tarieven per jaar
Huidige contributietarieven.
Pupillen van 4 tot 6 jaar € 45,00
Pupillen van 6 tot 8 jaar € 80,00
Pupillen van 8 tot 12 jaar € 100,00
Junioren van 12 tot 16 jaar € 105,00
Junioren van 16 tot 19 jaar € 120,00
Senioren vanaf 19 jaar € 150,00
Senioren vanaf 19 jaar (7x7) € 95,00
Niet spelende leden € 60,00
Donateur € 15,00

Peildatum leeftijd 1 januari.
Gezinskorting voor kinderen tot 18 jaar: 2e kind: 20% korting, 3e kind: 40% korting.

Beëindigen lidmaatschap
Het opzeggen van het lidmaatschap is, behoudens verhuizing of ernstige ziekte/blessure, slechts mogelijk per het einde van het seizoen. Opzeggingen dienen uiterlijk 15 mei – uitsluitend schriftelijk – te worden gemeld bij Klaas Jan van der Krieke, Warrewei 25, 8406 AA Tijnje / klaasjan28@hotmail.com.

Opzeggen bij een trainer, leider of (jeugd)bestuurslid is dus niet mogelijk en wordt als zodanig ook niet als opzegging erkend. Het lidmaatschap wordt dan automatisch met 1 jaar verlengd.

Adreswijzigingen
Om ons ledenbestand zo actueel mogelijk te houden vragen wij u adreswijzigingen aan ons door te geven. Een e-mail naar de vereniging met de oude en nieuwe gegevens is voldoende. Mail naar: info@vv-tijnje.nl.

Aanmelden als lid van vv Tijnje

Vul hier uw gegevens in:

Hierbij verleent u tot wederopzegging machtiging aan VV Tijnje om het abonnementsgeld in vier termijnen automatisch te incasseren.

Voeg een kopie van geldig legitimatiebewijs toe

Kies bestandWijzigVerwijder

Door op verzenden te drukken geeft u zich op als lid van voetbalvereniging Tijnje en gaat daarbij akkoord met de daarbij behorende verplichtingen.

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!